» 495 bimbos on-line now and 2886737 registered Bimbos!
|
|

salut in sfarsit dau peste un forum romanesc care ma ajuta va rog frumos si pre mine cui jocul miss bimbo am nistre intrebari
multumesc mult
brigita09 wrote:
salut in sfarsit dau peste un forum romanesc care ma ajuta va rog frumos si pre mine cui jocul miss bimbo am nistre intrebari
multumesc mult
spune intrebarile poate te pot ajuta ;biz:
Hey, sunt noua si nu prea stiu sa umblu pe acest forum....cine imi poate trimite un mesaj in joc sa imi explica va rog ? ca daca intru de pe joc este in engleza...nu stiu c*m este aici dar la alt joc toti jucatorii isi pot posta ideeile pt a imbunatati jocul si am o idee buna pe care asi vrea sa v-o spun
! D
Buna va rog daca poate cnv sa-mi explice c*m intru pe forumul roman direct din joc...sa nu mai deschid alta pagina si google
)....auziti, ce este body guard-ul ? Imi apare la my daili buget and my statistic la my profile si nu inteleg ce-i cu el .....ca scrie la BD -0 si la BA o liniuta ! HELP !
Botosani
Salut. Sunt din Timisoara
In sfarsit am dat si eu peste forum roman! Imi zice si mie cineva ce se intampa, pentru ca nu mai primesc BD?
Pentru ca nu ai job, de aia nu primesti BD. Ca acum iubitul nu-ti mai da bani c*m iti dadea inainte 
Last edited by AlessiaQ (12-11-2011 14:46)

slut cineva cine ma poate ajuta si sitie dc nu mai imi da prietenul bani sunt in nivelul 13 si pana acumi mi-a dat

brigita09 wrote:
slut cineva cine ma poate ajuta si sitie dc nu mai imi da prietenul bani sunt in nivelul 13 si pana acumi mi-a dat
Nimanui nu-i mai da prietenul bani
bucuresti

Targu Mures , mai e cineva? 

Ce trebuie sa fac la lv 26 la a2-a cerinta? Va rog ajutati.ma!
jujustar wrote:
Targu Mures , mai e cineva?
Eu 
Pentru cele care le plac animeurile, mi-am facut cont pe un photo share si am un album cu poze anime care nu stiu din ce anime provin daca ma puteti ajuta va rog lasati-mi un coment (la album sau pe miss bimbo) oricine poate lasa comenturi la album nu trebuie sa aveti cont 
Last edited by Artemis94 (04-18-2012 08:43)
If you can please help me 
eu sunt din Brezoi (Ramnicul Valcea ). Buna tuturor!!!