» 494 bimbos on-line now and 2886737 registered Bimbos!
|
|

De unde sunteţi? Eu sunt din Timişoara.
EDIT: Scuze pentru greşeala de la Piatra Neamţ. Am apăsat din greşeală pe Enter 
Last edited by Bianca21 (02-16-2009 17:32)

iasi:D

constanta :X

botosani
...eu si inca vreo 6-7 prietene... doar ca ele nu acceseaza forum-ul 

Pune si tu toate judetele ca Io nu's de nicaieri;))

Timisoara Timisoara 
http://www.youtube.com/watch?v=hwzb2lTsKMI
Ce a nins azi in tm
si cik si maine, sper:X pacat k nu a fost si d craciun asa
You may say I'm a dreamer

Camiza wrote:
Timisoara Timisoara
http://www.youtube.com/watch?v=hwzb2lTsKMI
Ce a nins azi in tm![]()
si cik si maine, sper:X pacat k nu a fost si d craciun asa
Doamne stiu :X:X:X:X::X: Ador zapada :X:X:X
Tm rocks!
Last edited by Bianca21 (02-17-2009 18:52)

dragutzyka wrote:
Pune si tu toate judetele ca Io nu's de nicaieri;))
![]()
Da stiu...Am pus la inceput dar, c*m am zis, am apasat din greseala enter si nu stiu ce s-a intamplat
Oricum nu puteam sa pun toate judetele...42 sau cate or fi...Am pus "altundeva" dar nu stiu ce s-a intamplat 
Last edited by Bianca21 (02-17-2009 19:15)

eu sunt din Topoloveni (un orasel de langa Pitesti)...dar in momentul de fata sunt in Bucuresti...ma tine aici facultatea...

din constantza..
... app verisorul meu park face facultatea in timisoara:-?

eu sunt bimbo de bucuresti...
colentina...

xAndrAx wrote:
din constantza..
... app verisorul meu park face facultatea in timisoara:-?
![]()
Si un verisor al meu face facultatea in Tm(el e din Calan, Hunedoara). E in anul 2 la Politehnica.
Sunt din Timisoara si ma bucur sa vad k mai exista si Bimbo de Romania
). Nu stiu dk vreuna dintre voi s-a confruntat cu urmatoarea kestie: am trimis pana acu deja de 2 ori sms la allopass la nr.1339 pt a primi prin sms un cod care tastat in casuta corespunzatoare iti suplimenteaza creditul cu 10 000 BD. Problema este k eu trimit sms, cei de la allopas imi taxeaza sms cu 2euro+TVA dar nu primesc nici un cod. Ati mai patit careva?

hymmera wrote:
). Nu stiu dk vreuna dintre voi s-a confruntat cu urmatoarea kestie: am trimis pana acu deja de 2 ori sms la allopass la nr.1339 pt a primi prin sms un cod care tastat in casuta corespunzatoare iti suplimenteaza creditul cu 10 000 BD. Problema este k eu trimit sms, cei de la allopas imi taxeaza sms cu 2euro+TVA dar nu primesc nici un cod. Ati mai patit careva?
Incearca de pe un tel. Orange.

eu sunt pe vodafone...si la mine a mers mereu...si am trimis vreo cateva mesaje (in special in perioada reducerilor) 

PisiClau wrote:
hymmera wrote:
Incearca de pe un tel. Orange.
Si eu am patit la fel cu un cod. A fost primul pe care l-am trimis, dar si ultimul. In luna iunie anul trecut l-am trimis
Banii ii iau desi codul nu apare. I-am trimis mesaj lui Izzyfairy(support) si nu are ce sa faca...Era de asteptat...Nici nu o intereaza prea mult din moment ce ea primeste banii 

uu :> eu sunt din brasov
Bianca21 wrote:
Si eu am patit la fel cu un cod. A fost primul pe care l-am trimis, dar si ultimul. In luna iunie anul trecut l-am trimis big_smile Banii ii iau desi codul nu apare. I-am trimis mesaj lui Izzyfairy(support) si nu are ce sa faca...Era de asteptat...Nici nu o intereaza prea mult din moment ce ea primeste banii
se zicea pe undeva pe forum ca trebuie sa trimiti un mail la allopass sa le spui ce s-a intamplat ..
eu pana acum nu am trimis niciun sms .. but i'm looking forward to 

deadlysins wrote:
uu :> eu sunt din brasov
Bianca21 wrote:
Si eu am patit la fel cu un cod. A fost primul pe care l-am trimis, dar si ultimul. In luna iunie anul trecut l-am trimis big_smile Banii ii iau desi codul nu apare. I-am trimis mesaj lui Izzyfairy(support) si nu are ce sa faca...Era de asteptat...Nici nu o intereaza prea mult din moment ce ea primeste banii
se zicea pe undeva pe forum ca trebuie sa trimiti un mail la allopass sa le spui ce s-a intamplat ..
eu pana acum nu am trimis niciun sms .. but i'm looking forward to
Si ce, sa le trimit numarul meu de telefon?

numarul de telefon,reteaua,ziua si ora cand ai trimis mesajul.
Prietena mea a primit asa cod,trebuie sa astepti 2-3 zile

Si eu am avut probleme, credeam ca e din cauza retelei (Cosmo) dar mi s-a intamplat si de pe alta retea.Dar Allopass trimite un cod , highlighted in verde.
~__________~

Bucuresti :X

Atredis wrote:
numarul de telefon,reteaua,ziua si ora cand ai trimis mesajul.
Prietena mea a primit asa cod,trebuie sa astepti 2-3 zile
Unde poti sa trimiti acel mesaj?

Şi eu am bifat cu okii înkişi Piatra Neamţ, mânată de "rădăcini"
dar acum sunt în Bucureşti, Berceni mai iegzact....aproape-n buza Ferentarilor
brrrrr!

Says This Will Be
OffOffline

Si eu sunt din bucuresti... salut bimbos de Romania 

Ce tare...Un topic pentru noi!La judete,pune si tu altele,ca eu sunt din Vaslui si nu ma regasesc acolo 
Last edited by Ashley16Niko (02-22-2009 12:45)